Effektive og plejende kosmetologbehandlinger

Vi ønsker at gøre et besøg i Dronnings Dorotheas badstue til en oplevelse udover det sædvanlige.Vores kosmetologer vil altid give dig en personlig og professionel vejledning samt behandling.

Vi har valgt Hudpleje til den kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker noget specielt og unikt til pleje af den modne og undernærede hud.

Quintenstein er produceret under største bevågenhed og med en sammensætning af de allerfineste ingredienser og komponenter med aromatiske olier og vitaminer, som er nøje udvalgt og afstemt for at kunne give en luksuriøs følelse af en smuk og velplejet hud.


Quintenstein ansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling forbedrer fugtbalancen, afgifter huden og frigør ansigtet for spændinger.
Behandlingen starter med skøn rygmassage, derefter dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling, evt. damp, blid ansigtsmassage, der løsner alle ansigtets muskler, specialmaske målrettet din hudtype samt pleje og vejledning.
Tag en dyb vejrtrækning og overgiv dig til vores kosmetologers kyndige hænder, som afspænder ryg, skuldre, nakke, ansigt, ører og hovedbund. 
Varighed cirka 80 minutter.

Kr. 800,-

Dybderens kan tilkøbes 15 min. Kr. 150,-  
Tilkøb af farve af vipper og bryn + retning. Kr. 225,-


Josephine – De lux

Giver effektivt næring, reparerer huden og genskaber en smidig og smuk hud.
Det er en luksuriøs og parabenefri serie udviklet til effektiv anti-age og pro-age behandling. Jo før man begynder at anvende serien og beskytte huden, des længere kan man udsætte alderstegn og holde huden glat og stærk.
Tag en dyb vejrtrækning og overgiv dig til vores kosmetologers kyndige hænder, som afspænder ryg, skuldre, nakke, ansigt, ører og hovedbund. 
Varighed cirka 50 minutter.

Kr. 800,- 

Dybderens kan tilkøbes 15 min. Kr. 150,- 
Tilkøb af farve af vipper og bryn + retning. Kr. 225,-

Tilmelding/betaling:

Book behandling her

Bemærk venligst:

Vi anbefaler du bestiller din behandling i god tid.
Du har også mulighed for at bestille et måltid i forbindelse med dit besøg. Maden skal bestilles 2 dage før dit ophold.
Se mere om madbestilling her.

Bestil tid til forkælelse i god tid

Husk at bestille din behandling og adgang til Dronning Dorothea Badstue i god tid. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.
Ring til os på 7550 0150 eller kontakt os på mail.

Vi gør opmærksom på, at vi afregner 100% af behandlingen og 50% af adgang til Dronning Dorothea Badstue, hvis du udebliver eller afmelder for sent.

 

Layout & Design; blaakjaer.dk